Selasa, 2 Ogos 2016

Promotion Ogos 2016 (Refer to get money)

Hi semua kat sini nak berkongsi ilmu mengenai pembelian online dan korang boleh dapat duit balik dengan buat pembelian online.. Mudah sangat..

Nama website ini adalah Shopback Malaysia,

Contoh : Beli top up di lazada malaysia Rm 30 (cashback 6%) = terima Rm1.80 (campur bonus kali pertama Rm10) So korang terima duit balik Rm11.80..

Dari berbelanja je tak dapat hasil , baik korang daftar dan belanja untuk keperluan @ kehendak korang dan dapatkan sebahagian duit semula.

Bila korang dah jadi members tuk website ni.. korang boleh dapatkan extra income dengan memperkenalkan kepada member-members..tuk promotion referal bulan ogos 2016 adalah seperti gambar di bawah...


Soalan selalu di terima..

Boleh ke daftar terus dekat website shopback malaysia tanpa daftar dekat orang yang perkenalkan?
Jawapannya boleh.. tapi korang tak dapat la bonus Rm10 bila daftar kali pertama dan buat pembelian kali pertama.(Pembelian Rm25 ke atas layak menerima bonus). Lepas tu korang pulak perkenalkan kat orang lain so korang akan terima duit bonus referral pulak..

Bagaimana Shopback bayar korang?
Senang je transfer dari akaun ke akaun bank2 yang korang dah daftar. Cukup je Rm10 di akaun shopback korang so korang dah boleh transfer ke bank korang. Apa-apa bank di malaysia ni.

Apa store paling popular untuk buat pembelian kali pertama?
Selalunya store paling popular adalah lazada barang paling popular adalah top up Rm30..Barangan lain yang popular adalah agoda (tempahan hotel).

Bila boleh dapat duit balik?
Bila korang dah buat pembelian kali pertama korang perlu tunggu sehingga 60 hari untuk shopback verify dengan store yang korang buat pembelian. Bonus pulak akan masuk selepas 2 hari korang buat pembelian.

Macamana nak daftar?
Seperti mana yang dah baca kat atas tu sudilah kiranya tuan/puan untuk mendaftar di bawah. klik pada button ye... tuan / puan/ cik akan terima bonus Rm10 dari shopback sekiranya mendaftar di sini selepas membuat pembelian di mana2 store yang di tawarkan.